O NAMA

Eskimo-3® riblja ulja su prirodni dodaci prehrani bez jetre dobiveni iz SAMO mesa masnih riba postupkom presanja, centrifugiranja i molekularne destilacije (najfinije metode pročišćavanja) u skladu sa GMP i farmaceutskim standardima.

Budući da se za postupak pročišćavanja koristi najbolja raspoloživa i najmodernija tehnologija, Eskimo proizvodi su ultra čisti.

Prilikom procesa proizvodnje, proizvođač se koristi svojim patentiranim procesom PUFANOX tehnologijom koja zapravo vraća sve orginalne antioksidante nakon pročišćavanja te na taj način osigurava da ne postoji rizik od užeglosti ulja dok se skladišti ili u tijelu potrošača, po čemu su ovi proizvodi jedinstveni.

Eskimo-3® proizvodi su 100% prirodni, bez štetnih dioksina i teških metala kao što su živa, olovo, kadmij, certificirani „Friend of the Sea“ Certifikatom.

Zbog ovakvog pristupa, vrhunske kvalitete i načina proizvodnje, Eskimo-3® je jedan od najčistijih ribljih ulja danas na tržištu čiji su proizvodi iz linije za djecu namijenjeni bebama čak od navrešenih SAMO 2 mjeseca starosti pa nadalje.

KONTAKTIRAJTE NAS
+387 65 855 557